Vi kommer til dig med kendte mærker i gardiner, gulve og gulvtæpper. Vores gardinbus og tæppebus køre på hele Sjælland og i København lige til døren.

Specialist i nye gardiner, gulve og gulvtæpper

Gardiner, gulvtæpper og gulve vælger man bedst ved at se produktet i de omgivelser hvor det skal passe ind – og så er det vigtigt at have en dygtig fagmand med som rådgiver.

Det ved Jesper Lauridsen, som er manden bag virksomheden Komfort, der på ganske kort tid har fået stor success med sit koncept, hvor han tager både ekspertisen og sine prøver på gulve, gardiner og gulvtæpper med hjem til sine kunder.

I 20 år har Jesper Lauridsen arbejdet med kvalitetsprodukter inden for gardiner, gulve og gulvtæpper. Den første faglige lærdom inden for tæpper og gulve fik han i 1991 som elev hos Tæppeland i København. Inden længe fik Jesper ansvaret som butikschef for en dansk tæppebutik i Polen.

Efter ti år hos Tæppeland gik Jesper Lauridsen målrettet efter at øge sin specialviden inden for boliginteriør. Han har derfor i 4 år arbejdet som konsulent i gulvbranchen og seks år som konsulent inde for salg af nye gardiner/ gardonløsninger, markiser og solafskærming. I firmaet Komfort har Jesper Lauridsen forenet sin viden inden for sine tre specialområder: gardiner, gulve og gulvtæpper.

Private og erhverv køber gardiner, gulver og gulvtæpper hos Komfort

Komfort sælger gardiner, gulve, gulvtæpper og solafskærmning til private hjem og gardiner til erhverv . Jesper Lauridsens erfaring har også skaffet nogle af Danmarks største virksomheder på kundelisten, fordi Komfort også magter de helt store opgaver på flere tusinde kvadratmeter gulvbelægning og levere til tiden til en attraktiv pris.

Med den store erfaring i køb og forhandling af priser hos leverandører, formår Komfort at skaffe både små og store kunder de helt rigtige gardinløsninger til de helt rigtige priser

Kontakt Komfort og få besøg af både gardinbussen, gulvbussen og gulvtæppebussen i én praktisk løsning.

– Jesper Lauridsen – Komfort Gardiner og Gulve

Gardinbus

Gardinbus i København og på Sjælland