Vi kommer til dig med kendte mærker i gardiner, gulve og gulvtæpper. Vores gardinbus og tæppebus køre på hele Sjælland og i København lige til døren.

Gardiner

Hvor tit vælger du nye gardiner? Komfort klarer opmåling af gardiner i egen Gardinbus

Valg og køb af nye gardiner fra Komfort gardinbus

Måske ved du allerede hvilken slags nye gardiner, du helt sikkert ikke vil have. Men ved du også helt præcist hvilke gardiner, du vil blive mest glad for, og om de passer til deres hjem? Hvem klarer opmåling af gardiner? Hvem fremviser prøver ? Hvem har jeres gardinløsning?

Hos Komfort – Gardiner og Gulve i Næstved har vi altid de smarteste, nyeste og mest moderne gardiner med i vores gardinbus, så vi kan vise vores kunder hvor mange spændende muligheder, de har at vælge imellem. De fleste bliver overraskede over, hvor stort udvalget er. Du kan blandt andet vælge mellem lamelgardiner, foldegardiner, rullegardiner, panelgardiner, persienner, plissegardiner og traditionelle gardiner. Udvalget matcher enhver seriøs gardinbutik.

Vores kunders glæde over effekten ved at vælge professionelle, smukke, nye gardiner oplever vi tit. Vi oplever gang på gang, hvor meget valget af farver og stof betyder, og det er netop her, rigtig mange kan have behov for den erfaring, som vi tilbyder hos Komfort.

Vælg de rigtige nye gardiner og oplev et helt nyt rum

De fleste er uvante med at vælge gardiner. Det er synd, for gardiner er selve sjælen i ethvert rum. Der er forskel på om det er gardiner til stuen eller gardiner til soveværelse. Et perfekt valg af gardiner kan give rummet en god atmosfære og skabe den rette stemning. Et forkert valg af nye gardiner gør rummet uindbydende og rodet.

Opmåling af gardiner

Vi tilbyder dig kun de bedste kvalitetsmærker, når du skal vælge dine nye gardiner. Vi fører gardiner fra førende gardinproducenter. Komfort gardiner og gulve tilbyder opmåling og opsætning af dine nye gardiner, så det eneste, du skal gøre selv, er at vælge hvilke gardiner du vil have.Vi klarer opmålingen. Bestil gardinbus

Syning af de nye gardiner

Når du har valgt dine nye gardiner skal der også vælges syning. Her er flere muligheder som f.eks smalt eller bredt kantbånd eller den flotte waveglider. Du kan læse mere om syning af gardiner her

Via vores gardinbus sælger vi blandt andet gardiner i København Kastrup, Haslev, Næstved, Køge, Roskilde, Vordingborg, Slagelse, Holbæk, Ringsted, Kalundborg, Greve og Faxe.

Opmåling til gardiner i København med gardinbus

Populærer søgninger : Gardiner i København – Nye gardiner , opmåling af gardiner – Gardinløsning – Gardiner erhverv

– Jesper Lauridsen – Komfort Gardiner og Gulve

Speciel løsning med plissegardin i skrå vinduer